DIKKEDUNNE__flyer_mergellandei__Schermafbeelding 2015-09-03 om 08.52.25De flyer is inmiddels in Sint Geertruid en Eckelrade en onder wat ruitenwissers in verschillenden dorpen gedropt. Dank voor de ontvangst!! Jonge hennen leggen sterke kleine eitjes en oude hennen leggen grotere en minder schaalsterkte eitjes. Allemaal lekker maar omdat ze tijdelijk zijn vinden wij de hennen eitjes specialer!

Omdat we weer jonge hennen hebben wilden we dit feest met jullie delen in de vorm van extra eitjes. Omdat we met de automaat werken bedachten we deze dubbele actie. Graag horen we als jullie dit waarderen ja of nee.

Zoals op de folder is uitgelegd doen de vakken van 10, 20 en 30 eieren mee. Dus nu zitten in dat vak 20, 40 respectievelijk 60 henneneitjes.
Op onze site staan verschillende recepten met uiteraard eieren maar ook om de dag te beginnen met een gekookt eitje is een goed plan. Weinig calorieën, een echte tip wat betreft power! Gelukkig beginnen dit steeds meer instanties in te zien en zijn we niet afhankelijk wat Unilever ons allemaal voorschotelt! Smakelijk en bedankt!!

Powertip 7: Eet eens wat vaker een ei. Eierren zitten namelijk vol Vitamine B12!

Powertip 7: Eet eens wat vaker een ei. Eierren zitten namelijk vol Vitamine B12!

De flyer is inmiddels in Sint Geertruid en Eckelrade en onder wat ruitenwissers in verschillenden dorpen gedropt. Dank voor de ontvangst!! Jonge hennen leggen sterke kleine eitjes en oude hennen leggen grotere en minder schaalsterkte eitjes. Allemaal lekker maar omdat ze tijdelijk zijn vinden wij de hennen eitjes specialer! Omdat we weer jonge hennen hebben wilden we […]
Adres
Home » Blog » Veer ligge dubbel actie