Ingredienten

4  eieren

150 g Pecorino ( Italiaanse kaas)

250 g guanciale of pancetta 

(Italiaans spek)

500 g spaghetti

BEREIDINGSWIJZE

-Splits de eieren ( gebruik alleen het eigeel; eiwit is lekker voor meringue te maken)

-Kook de spaghetti beetgaar.

-Snijd de guanciale in blokjes en bak ze in 6 minuten half krokant.

-Rasp de Pecorino.

-Als de guanciale een beetje&nbsp krokant is doe je de spaghetti rechtstreeks uit de pan bij de 

guanciale.  Voeg ook de Pecorino toe.

-Giet een beetje kookvocht van de spaghetti over de kaas heen zodat het smelt. Dan draai je het vuur uit.

-Kluts de eidooiers kapot en doe ze bij de spaghetti. Roer goed zodat de eieren niet stollen, maar een romige saus worden.

-Serveer de traditionele pasta carbonara met extra geraspte Pecorino en guanciale.

Spaghetti Carbonara
Spaghetti Carbonara
Ingredienten 4  eieren 150 g Pecorino ( Italiaanse kaas) 250 g guanciale of pancetta  (Italiaans spek) 500 g spaghetti BEREIDINGSWIJZE -Splits de eieren ( gebruik alleen het eigeel; eiwit is […]
Adres
Home » Blog » Spaghetti Carbonara

WordPress databasefout: [MySQL server has gone away]
set session wait_timeout=300