Goed voor het milieu, we hergebruiken ze graag…je gooit je tupperware doos toch ook niet weg…. 

De kunststoffen eiertrays gaan jaren mee. We geven ze in bruikleen op goed vertrouwen echter we raken er teveel kwijt zodat we genoodzaakt zijn om statiegeld/borg te vragen. Statiegeld wordt geretourneerd via een herbesteding. Te moeilijk? doneer uw tray of koop uw eitjes iets duurder in dozen.

Hoe krijg je het statiegeld terug?

App ons voor een voucher

Plaats de trays ( minimaal 10 stuks) in de Boer-Der-Ei-automaat , sluit het deurtje, maak een foto, app en ontvang een voucher.

1e zaterdag van de maand ↗

Kom tussen 10:00-12:00 en ontvang uw borg retour en gratis eitjes (vanaf 5 trays)

Goede doel

Doneer en steun lokaal ops bloemenpad (huppelpad) of KWF. Soms hebben we andere doelen zoals de voedselbank, Kindervallei en Oekraine.

Huppelpad

Geluk zit in kleine dingen. Letterlijk en figuurlijk verbinden met de omgeving. Ons initiatief om van de buurt een bloeiende omgeving te maken. Goed voor mens en dier. #bloeiendeboerenbuurt

Goed voor het milieu, we hergebruiken ze graag…je gooit je tupperware doos toch ook niet weg….  De kunststoffen eiertrays gaan jaren mee. We geven ze in bruikleen op goed vertrouwen echter we raken er teveel kwijt zodat we genoodzaakt zijn om statiegeld/borg te vragen. Statiegeld wordt geretourneerd via een herbesteding. Te moeilijk? doneer uw tray of […]
Adres
Home » Blog » Plastic trays