Statiegeld!!

Goed voor het milieu dus we hergebruiken ze graag…je gooit je tupperware doos toch ook niet weg…. 

De kunststoffen eiertrays gaan jaren mee. We geven ze altijd in bruikleen op goed vertrouwen echter we raken er teveel kwijt zodat we genoodzaakt zijn ófwel de eierprijzen te verhogen ófwel een borg te vragen. 

Hoe krijg je het statiegeld terug?

  • Vanaf 10 Stuks (dan € 5,- voucher ) inleveren élke dinsdagochtend t/m zaterdagochtend van 9:00 AM tot 12:00 ; app of bel ons even.
  • Óf eenmaal per maand, 1e zaterdag van de maand, aantal maakt niets uit; van 10:00 AM-12:00 graag inleveren, afhankelijk van de actie van de maand; gratis eieren bijvoorbeeld 5 trays = gratis 6 eitjes en 10 trays = gratis 20 eieren of iets anders leuks. In het verleden hebben we dubbele borg retour gegeven; tips welkom.
  • Óf teveel gedoe?; stop het statiegeld rekje terug in een vakje, deurtje dicht is € 0,50 cent in de pot voor ons goede doel: Huppelpad. Geluk zit in kleine dingen en is voor iedereen. Voorheen ging de donatie automatisch naar KWF. Ook kan gedoneerd worden voor de mensen in de Oekraïne. Hiervoor hebben we samen met FDF een actie( In juni 2023 hoop ik te fietsen voor Big Challenge ( misschien een jaar later, maar t komt er wel van😊Lees hier meer over onze vorige deelname. )

We snappen dat dit lastiger is, maar voor de prijs én het milieu vinden we dit de beste oplossing.De prijs van de eieren op tray zullen het goedkoopste blijven, omdat het weinig inpak arbeid is.

Alvast bedankt!

ACTIE 2022; 10 TRAYS GRATIS 20 EI EN BIJ 5 TRAYS GRATIS 6 EI

Wil je dit gedoe niet en wil je de borg aan een goed doel besteden dan rekje terug in het vakje en deurtje Dicht doen. Wij zorgen echt dat de 50 cent in een goede doelen pot komt.

Adres
Home » Blog » Plastic trays