Download onze paasfolder voor ideeën en tips om op een natuurlijke wijze een gezond versierd paaseitje te maken.

  • Onze witte, vrij in de wei eieren zijn perfect om zelf te verven. Met waterverf of een stift. Laat de  uienschalen met een beetje azijn en water een half uurtje staan. Kook in dit water uw eieren en witte eieren worden bruin en bruine eieren worden nog wat bruiner. Je kan ze daarna opwrijven met wat spek. Sommige voegen er buisman aan toe voor een intensere kleur. Rode bietjes maakt rode eieren. Kurkuma levert gele eieren. 
  • In het huisje bij de grote kip liggen zakjes met donsveertjes voor te knutselen. 
  • De gekleurde paaseieren kopen we altijd van een andere eierboer. 
  • Voor onszelf, ons gezin,  doen we altijd onze eigen eieren koken en verven. De eieren in koud water de eieren opzetten en dan aan de kook brengen en ca 6 min doorkoken. Dan laten schrikken. Gebruik eieren van ca 10/14 dagen oud vanwege het pellen. Zelf zijn de witte eieren hier favoriet gekookt in uienschalen of gewoon versierd met een stift zoals hieronder op het voorbeeld. FIJNE DAGEN EN BEDANKT VOOR UW KLANDIZIE.

En de doosjes kunnen gebruikt worden voor de mooiste creaties…bekijk deze video eens. Van eenvoudig tot heeeeel uitdagend….

https://youtu.be/AbrfhaU1-uo
Onze witte, vrij in de wei eieren zijn perfect om zelf te verven. Met waterverf of een stift. Laat de  uienschalen met een beetje azijn en water een half uurtje staan. Kook in […]
Adres
Home » Blog » Pasen; witte eieren & ideeën

WordPress databasefout: [MySQL server has gone away]
set session wait_timeout=300