Gisteren met de mmmEggies vergaderd bij de eyecather (bij collega mmmEggie en fietsmaatje BIG Challenger/alp d’Huzesser 2015 in Ysselsteyn; met de fiets; met de trein en ook nog eens blij met een ei.

Met de mmmEggies hebben we structuur aangebracht om onze passie over te kunnen brengen naar de consument/vrienden/familie/onbekenden middels werkgroepen. Flink wat tips & tops ontvangen en nieuwe uitdagingen uiteen gezet; creatief en passievol weer vergaderd.

Nu onze missie en visie duidelijk op papier krijgen. Samen zij aan zij samen sterk voor het nederlandse ei! Allemaal pluimveehoudsters van code 0 t/m 3 van Friesland tot Maastricht en alles wat er tussen en misschien wel boven of beneden woont.

Missie is het ei als voeding onder positieve maar eerlijke aandacht brengen. Een ei is zo gek nog niet!! Kijk op deze pagina voor meer info.

Gisteren met de mmmEggies vergaderd bij de eyecather (bij collega mmmEggie en fietsmaatje BIG Challenger/alp d’Huzesser 2015 in Ysselsteyn; met de fiets; met de trein en ook nog eens blij met een ei. Met de mmmEggies hebben we structuur aangebracht om onze passie over te kunnen brengen naar de consument/vrienden/familie/onbekenden middels werkgroepen. Flink wat tips […]
Adres
Home » Blog » Een ei is zo gek nog niet!!