11 pluimveehoudsters, meeste mmmEggies, bezochten de regionale krantenredacties.

Ik zelf bezocht Maastricht en zou ook naar Sittard gaan. Echter ze stelden het bezoek met komkommers en eissalade op het Hoofdkantoor niet op prijs….. Ze weten niet wat ze mistte… maar wilde wel graag het verhaal op locatie zien en horen.

Van het een kwam het ander en zo zat de verslaggeefster op een maandagochtend aan de keukentafel.

Een zeer aangenaam gesprek over en weer afsluitend door haar met de mededeling dat ze nog  niet wist wat ze er mee zou doen.

“Nou prima antwoordde ik, het was een leuke kennismaking en heb je iets over kippen nodig dan weet je me te vinden!”.

De dag erna volgde een telefoontje met het verzoek om een foto te schieten tussen de kippen en dan toch een artikel te plaatsen.

Weer prima!.

De dag later wordt je al vroeg wakker met toch wat zenuwen in de onderbuik maar toen kwamen uit heel Limburg reacties. Super leuk!! Al met al een leuke ervaring en mooie promotie van het eike!!

Diezelfde dag belde L1 met een verzoek tot interview  aan de telefoon. Ook daar hebben we ons verhaal gedaan.

Lees hier het artikel.

11 pluimveehoudsters, meeste mmmEggies, bezochten de regionale krantenredacties. Ik zelf bezocht Maastricht en zou ook naar Sittard gaan. Echter ze stelden het bezoek met komkommers en eissalade op het Hoofdkantoor niet op prijs….. Ze weten niet wat ze mistte… maar wilde wel graag het verhaal op locatie zien en horen. Van het een kwam het […]
Adres
Home » Blog » In de gezèt ?