Aankomend evenement 2 juni HUPPELEN NAAR DE MOLEN

Registreren

Alleen 10 plekken over

Gif laden

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om je registratie te beheren.

Onze boerderij automaat is 24/7 vrij toegankelijk en 7 dagen per week gevuld met verse eieren.  De vrije uitloopkippen scharrelen vanaf 10.00 uur tot zonsondergang buiten.  Via de veldweg achter ons bedrijf zijn ze ook te zien. 

Wilt u meer weten én zien vraag dan naar de mogelijkheden. In het verleden hadden we altijd gratis inloopuurtjes. In verband met de vogeltrek en bijbehorende risico op  vogelgriep  hadden we vaak een bezoekersverbod waardoor  we op zoek zijn gegaan naar een andere invulling .

Soms hebben we een school hier ( zelfs uit Almere) en een andere keer een open bijeenkomst of workshop. Van kippensoep tot natuurlijk verven van paaseieren workshop. We maken dit altijd van tevoren bekend via Facebook en vermelden t sinds kort op onze evenementen kalender. Jaarlijks hebben we een actie en maandelijks hebben we een inleverdag van de eiertrays.

Rondleidingen voor geïnteresseerden buiten het bezoekersverbod zijn er op aanvraag. Om een idee te geven;  De rondleiding duurt ruim een uur. Je krijgt uitleg over de kip, het ei, de stal en ons bedrijf. Samen met een blik in de wei, eierverzameling en een film geven we je een indruk over ons en een legpluimveebedrijf anno nu.

Kosten € 75,-  per groep, max 14 personen. (koffie, thee en iets lekkers rondom het ei)

Basisschool groepen € 2,50 p.p.

Reserveren via telefoon: 06-14500373 of via de mail: info@mergellandei.nl

Stichting Blij met een ei heeft een lespakket samengesteld.

    1. Het mini-magazine ‘Jij & ei’; klik hier om te downloaden
  1. Een docentenhandleiding; klik hier om te downloaden

Ook leuk is de kleurplaat van Blij met een ei; klik hier om te downloaden

WordPress databasefout: [MySQL server has gone away]
set session wait_timeout=300