Tijdens de voorstellingsmiddag 29 maart 2015 van schitterende dansen van Mix mocht ik als lid zijnde mijn verhaal vertellen over mijn deelname dit jaar aan de alpe d’HuZes via BIG Challenge. Rond de 140 “boeren” doen dit jaar mee via BIG Challenge. Ik fiets mee met het pluimveeteam als enige zuid-limburg(s)e(r).

    5000,- zal ik mee moeten nemen om te mogen fietsen. We hebben tijdens beurzen shirts verkocht, een heuse eiberg gebouwd van 40000 rauwe eieren bij teamgenoot bart gussinklo te Eibergen en we hebben het chicks are cool dance event in Haps bij teamgenoot Hugo Bens nog te gaan. Door vele handen vrijwillige hulp en pr kunnen we van een tientje zo een paar honderd euro maken! Daarnaast hebben we natuurlijk onze alpe d’huzes eitjes in onze eierautomaat en onze sponsoren uit de sector; van voerleverancier maar ook eigen boekhouder, werkgever en vooral niet te vergeten familie, mix-teamgenoten, vrouwlui van de road van elf en vrienden die 3 flessen bier kopen voor 150,- of  die gewoon iets op mijn actie pagina doneren of veel t shirts kopen voor het goede doel. Allemaal super bedankt!!!
    Dankzij deze dag ben ik aan die laatste loodjes begonnen voor mijn donatie. De opbrengst van de verkoop van shirts, handdoeken, bier, eieren en donatie was 314,-
    De fiets, kleding, verblijf, vervoer is uiteraard allemaal voor eigen rekening en jullie steun is 100% afdracht. Dat gaat me wel lukken, merci nogmaals!!

    Nu samen met de wielertourclub van Sint Geertruid verder met trainen om de berg op te kunnen komen. De andere teamleden wonen te ver weg om regelmatig samen te kunnen trainen en deze club is ook wel weer erg gezellig :). 4 juni wil ik de berg 3 keer op fietsen…….hoop doet leven!

Tijdens de voorstellingsmiddag 29 maart 2015 van schitterende dansen van Mix mocht ik als lid zijnde mijn verhaal vertellen over mijn deelname dit jaar aan de alpe d’HuZes via BIG Challenge. Rond de 140 “boeren” doen dit jaar mee via BIG Challenge. Ik fiets mee met het pluimveeteam als enige zuid-limburg(s)e(r). 5000,- zal ik mee moeten […]
Adres
Home » Blog » CHICKS VAN MIX ARE COOL