Rondleiding/bezoekers

Onze boerderij automaat is 24/7 vrij toegankelijk en 7 dagen per week gevuld met verse eieren.  De vrije uitloopkippen scharrelen vanaf 10.00 uur tot zonsondergang buiten.  Via de veldweg achter ons bedrijf zijn ze ook te zien. 

Wilt u meer weten én zien vraag dan naar de mogelijkheden. In het verleden hadden we altijd gratis inloopuurtjes. In verband met de vogeltrek en bijbehorende risico op  vogelgriep  hadden we vaak een bezoekersverbod waardoor  we op zoek zijn gegaan naar een andere invulling .

IN 2019 willen we dan ook aan de maandelijkse gratis inloopuurtjes een andere invulling geven wellicht door evt gratis workshops te organiseren. We maken dit dan ruim van tevoren bekend via  Facebook en onze website.

Rondleidingen voor geïnteresseerden zijn buiten het bezoekersverbod te reserveren. Om een idee te geven;  De rondleiding duurt ruim een uur. Je krijgt uitleg over de kip, het ei, de stal en ons bedrijf. Samen met een blik in de wei, eierverzameling en een film geven we je een indruk over ons en een legpluimveebedrijf anno nu.

Kosten € 75,-  per groep, max 14 personen. (koffie, thee en iets lekkers rondom het ei)

Basisschool groepen € 2,50 p.p.

Reserveren via telefoon: 06-14500373 of via de mail: info@mergellandei.nl

>> scan hierSchermafbeelding 2017-05-26 om 18.29.18

Stichting Blij met een ei heeft een lespakket samengesteld.

  1. Het mini-magazine ‘Jij & ei’; klik hier om te downloaden
 1. Een docentenhandleiding; klik hier om te downloaden

Ook leuk is de kleurplaat van Blij met een ei; klik hier om te downloaden

Contact

Mergelandei
Guus, Vera Lardinois
Keerestraat 3 Eckelrade
06 145 00 373 (Vera)
06 387 14 123 (Guus)
Eierautomaat atlijd open

 • Privacy beleid
 • Algemene Leverings en verkoopvoorwaarden
 • Over ons

  In 2004 ginge 2 serdelhunj d’r vandoor. Truuk noa ut zuiden en doa beginne mit ein nuu avontuur. Leas hie wiëer wat r toen gebeurde
  over ons

  nl Dutch
  X