Te koop Blond Biertje 6% en BIG Challenge Training met team pluimvee zondag 8 maart 2015

A.s. zondag gaan we fietsen met ons pluimveeteam komende vanuit heel Nederland in ieder geval, “die kome vanoet hie allemaal oet t noorde”. Bart van Gussinklo Pluimveehouderijkomt helemaal vanuit Eibergen. We pakken een route van de http://www.mh2d.nl als teambuilding én training voor onze deelname aan BigChallenge de agrarische deelnemer van de alpe d’Huzes. De teambuilding geven we een gezellig sfeertje met een eigen gebrouwen blond biertje (6%)door BIG Challenge deelnemers Peter & Toos Swinkels(www.allroundreiniging.nl)
Beide pluimveeteams hebben al een mooi bedrag aan sponsorgeld hebben binnen gehaald. Dit bedrag is vorige week opgehoogd met maar liefst 5965 euro, door de verkoop van de BIG Challenge are Cool shirts en het BIG Challenge Blond bier op de LIV (Beurs Landbouwdagen Intensieve Veehouderij)! Wij verkopen dit speciaalbiertje (zonder Drank en Horecapickerimage Vergunning ;), voor een paar euro per flesje (33cl). Natuurlijk gaat ook hiervan de opbrengst 100% naar BC/ Alpe D’Huzes/ KWF! Let op: Limited Edition, slechts beperkt leverbaar, dus wees er snel bij! Interesse? Stuur een mailtje/ berichtje, plaats uw bestelling en bij afname van een pretpakket; doos (24 flesjes), handdoek en een verrassing wordt het gratis thuisbezorgd:) met dank voor tekst aan Marleen)

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Laat een reactie achter

Kies uw taal

nl Dutch

Contact

Mergelandei
Guus, Vera Lardinois
Keerestraat 3 Eckelrade
06 387 14 123 (Guus)
06 145 00 373 (Vera)
Eierautomaat atlijd open

  • Privacy beleid
  • Over ons

    In 2004 ginge 2 serdelhunj d’r vandoor. Truuk noa ut zuiden en doa beginne mit ein nuu avontuur. Leas hie wiëer wat r toen gebeurde
    over ons

    nl Dutch
    X