mmmEggies

nieuws

Girlpower met legpluimveehoudsters: mmmEggies

PLUIMVEEHOUDERIJ

“Ben trots op je bedrijf en toon je passie”, de boodschap op het Symposium Hogere Pluimveegezondheid Leg op 15 mei werd direct omgezet in daden. Een aantal legpluimveehoudsters besloot hun passie en enthousiasme te bundelen om het Nederlandse ei, de eierconsumptie en de legpluimveesector met girlpower te promoten.

Legpluimveehoudsters Maartje Gussinklo (Eibergen), Vera Lardinois (Eckelrade), Rianne Bens (Haps), Marieke Claessens (Hegelsom) en Marian Claessens-Jenniskens (Ysselsteyn) brainstormden samen met Alex Janssen (Vepymo), Helga Oldenhave (Agrio) en Monique van Loon (AgriContent) over de mogelijkheden. Zo kwam de naam mmmEggies uit het ei! mmmEggies ondersteunt de bestaande initiatieven zoals Blij met een Ei en Eimago. Elkaar versterken, inspireren en motiveren is de doelstelling.
In mmmEggies’ kippenhok is deze zomer volop gebroed.

Doel
Het doel om met vrouwelijke passie het Nederlandse ei, de eierconsumptie en de legpluimveesector promoten, krijgt steeds meer vorm. Hierbij presenteren de mmmEggies het logo dat het Nederlands ei, de passie voor het ei en de vrouwelijke samenwerking symboliseert. Twitter en Facebook zijn in de lucht en de dames werken hard aan de website www.mmmeggies.nl.
Volg, deel en promoot de passie en het (h)eerlijke ei. De mmmEggies broeden nu verder. Wil je meedoen en ben je een pluimveehoudster met passie, actief op social media en heb je een eigen website meld je dan aan via info@mmmeggies.nl. Deelname is tot nu toe gratis. De doelstelling is: vrouwen die elkaar versterken, inspireren, motiveren en tot actie komen.

Actief en positief
mmmEggies ondersteunt Blij met een Ei, die ook druk aan het broeden zijn. Actief en positief blijven en met girlpower gaan voor het heerlijke Nederlandse ei. Dat is in deze tijd met slechte marktprijzen heel belangrijk. In mmmEggie’s kippenhok wordt nu volop verder gebroed en gekakeld over lekkere gezonde eieren en nog veel meer…

Nieuwsgierig? Kijk op Twitter en Facebook en doe mee!

door MONIQUE VAN LOON – VAN DUIJNHOVEN 9 sep 2014

Labels:,

Trackback van jouw site.

Admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Laat een reactie achter

Contact

Mergelandei
Guus, Vera Lardinois
Keerestraat 3 Eckelrade
06 145 00 373 (Vera)
06 387 14 123 (Guus)
Eierautomaat atlijd open

 • Privacy beleid
 • Algemene Leverings en verkoopvoorwaarden
 • Over ons

  In 2004 ginge 2 serdelhunj d’r vandoor. Truuk noa ut zuiden en doa beginne mit ein nuu avontuur. Leas hie wiëer wat r toen gebeurde
  over ons

  nl Dutch
  X