Vrij in de wei

Tijdens de bloei van de fruitbomen in ons dorp hebben we leuke foto’s kunnen schieten van onze kippen. Op de doos van “vrij in de wei”  is een dak van een huis zichtbaar. We weten niet van welk dus als je een idee hebt; contacteer ons maar. De foto is genomen vanuit onze tuin (weide van de kippen) kijkend naar Eckelrade/Banholt

We hebben 2 verschillende afdelingen in onze stal. In de grootste  afdeling zitten witte kippen die iedere dag naar buiten kunnen (code 1 eieren) en in de ander afdeling zitten bruine kippen die elke dag in de overdekte uitloop kunnen scharrelen ( code 2 eieren) De fotos op onze eierdozen zijn dan ook gemaakt waar onze kippen daadwerkelijk kunnen zitten. Zo weet je wat je koopt. De witte kippen en de bruine zijn even oud. Het verschil van de kleur van de schaal zit ‘m in de oorlellen ;))

Labels:,

Admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Contact

Mergelandei
Guus, Vera Lardinois
Keerestraat 3 Eckelrade
06 145 00 373 (Vera)
06 387 14 123 (Guus)
Eierautomaat atlijd open

 • Privacy beleid
 • Algemene Leverings en verkoopvoorwaarden
 • Over ons

  In 2004 ginge 2 serdelhunj d’r vandoor. Truuk noa ut zuiden en doa beginne mit ein nuu avontuur. Leas hie wiëer wat r toen gebeurde
  over ons

  nl Dutch
  X