Pokéstop bij Mergellandei!!

We hebben hier een Pokéstops bij MergellandEi!

Pokemon-kip; #4: We hebben hier een Pokérstops bij MergellandEi: Pokéstops zijn speciale plekken waar je een beloning kunt krijgen. Meestal zijn het standbeelden, kunstwerken en monumenten in je omgeving. Druk op een Pokéstop (de kleine blauwe diamanten) en draai de afbeelding rond om je beloning te ontvangen. De volgende items kun je als beloning ontvangen: Pokeballs (grote kans) Revives Potions Pokémon eieren (kleine kans) Candy Stardust

Pokemon-kip; #4: Pokéstops zijn speciale plekken waar je een beloning kunt krijgen. Meestal zijn het standbeelden, kunstwerken en monumenten in je omgeving. Druk op een Pokéstop (de kleine blauwe diamanten) en draai de afbeelding rond om je beloning te ontvangen. De volgende items kun je als beloning ontvangen: Pokeballs (grote kans) Revives Potions Pokémon eieren (kleine kans) Candy Stardust

 

Als ze maar niet van de leg raken….

Pokéstops bij MergellandEi

zo werken ze

Pokéstops zijn speciale plekken waar je een beloning kunt krijgen. Meestal zijn het standbeelden, kunstwerken en monumenten in je omgeving. Druk op een Pokéstop (de kleine blauwe diamanten) en draai de afbeelding rond om je beloning te ontvangen. De volgende items kun je als beloning ontvangen:

 • Pokeballs (grote kans)
 • Revives
 • Potions
 • Pokémon eieren (kleine kans)
 • Candy
 • Stardust

Lukt t je niet om eieren te scoren; koop er dan in de automaat van Mergellandei :)))

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Laat een reactie achter

Contact

Mergelandei
Guus, Vera Lardinois
Keerestraat 3 Eckelrade
06 145 00 373 (Vera)
06 387 14 123 (Guus)
Eierautomaat atlijd open

 • Privacy beleid
 • Algemene Leverings en verkoopvoorwaarden
 • Over ons

  In 2004 ginge 2 serdelhunj d’r vandoor. Truuk noa ut zuiden en doa beginne mit ein nuu avontuur. Leas hie wiëer wat r toen gebeurde
  over ons

  nl Dutch
  X