Impressie open dag

De winnaar van de prijsvraag van de speurtocht wordt 4 april bekend gemaakt!. De winnaars van de lootjes tussen de eieren die kans maken op een koffie met luxe gebak van Ralph Hagen worden eveneens 4 april bekend gemaakt en de gelukkige winnaar van de chocolade kip van chocolatier Ralph Hagen door aankoop van het winnende nummer bij  de advocaat moet ook zo lang nog wachten. 31 maart winnaar van de chocolade kip van de inschrijving van de nieuwsbrief!Tot die tijd; moestuintje bij de eitjes zolang de voorraad strekt. De overige produkten zijn gedoneerd aan de voedselbank. Hopelijk heeft iedereen genoten.
Wij deden 28 maart, tweede paasdag mee met een landelijk initiatief van AH; de AH Boeren Lentefeesten. Met circa 1400 bezoekers was het een zeer drukke dag. De legpluimveebedrijven in het Zuiden zijn wat betreft aantallen hennen veel kleiner dan het landelijk gemiddelde.
Albert Heijn biedt de Nederlandse boeren op deze manier een mooi podium. Veel jonge gezinnen uit de stad bezochten ons bedrijf. Het viel ons op dat de bezoekers veel positiever zijn als ze zien hoe de kippen werkelijk leven. En er is veel onbekend; dat viel mij op bij de antwoorden van de speurtocht  die we uitdeelden. We hebben elke eerste zaterdag van de maand een inloopuurtje van 10:30-11:30. U kunt kijken bij de eierverzameling en buiten bij de kippen in de wei. Vragen stellen onder het genot van thee en koffie voor nop. Ons doel is u zeker te wijzen op onze eierautomaat :)) Aanstaande zaterdag in april slaan we over ivm de open dag van afgelopen maandag.8 Mei bent u weer van harte welkom.

Labels:

Trackback van jouw site.

Admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Laat een reactie achter

Contact

Mergelandei
Guus, Vera Lardinois
Keerestraat 3 Eckelrade
06 145 00 373 (Vera)
06 387 14 123 (Guus)
Eierautomaat atlijd open

 • Privacy beleid
 • Algemene Leverings en verkoopvoorwaarden
 • Over ons

  In 2004 ginge 2 serdelhunj d’r vandoor. Truuk noa ut zuiden en doa beginne mit ein nuu avontuur. Leas hie wiëer wat r toen gebeurde
  over ons

  nl Dutch
  X