Vera’s crème de caraque

Wilt u een lekker dessert van kakelverse eitjes?
benodigheden:

2 mergellandeieren
30 gram fijne suiker
30 gram boter
100 gram chocolade
1/2 dl melk

en dan aan de slag:
Splits de eieren ( wat met verse eitjes super makkelijk gaat!!)
Klop de eiwitten stijf, zet apart.
Smelt de chocolade au-bain-marie of in de magnetron.
Roer de boter met de suiker romig, dan de dooiers erdoor.
Vervolgens de gesmolten chocolade beetje voor beetje bij de romige boter toevoegen. Spoel het kommetje gesmolten chocolade met melk om en voeg toe.

Tenslotte spatel het stijfgeklopte eiwit erdoorheen en portioneer in kleine porties.

Labels:

Trackback van jouw site.

Admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Laat een reactie achter

Contact

Mergelandei
Guus & Vera Lardinois
Keerestraat 3 Eckelrade
06 145 00 373
Eierautomaat atlijd open

Over ons

In 2004 ginge 2 serdelhunj d’r vandoor. Truuk noa ut zuiden en doa beginne mit ein nuu avontuur. Leas hie wiëer wat r toen gebeurde
over ons

nl Dutch
X