Maud’s eiwitsoesjes

benodigheden:

35 stuks

  • 4 eiwitten (neem verse mergellandeieren!)
  • 120 gram poedersuiker
  • 120 gram witte/donkere basterdsuiker
  • een mixer
  • een spuitzak
  • een ovenplaat + oven

(als u geen basterdsuiker heeft kan gewone kristalsuiker ook)

en dan aan de slag:

splits de eiwitten en doe de eiwitten in de kom van de mixer. Mix het ei heel even en voeg dan de 120 gram lichte en witte basterdsuiker eraan toe (rustig). Mix het dan 20 minuten tot je pieken kan trekken. Doe het beslag in de spuitzak en maak er iets leuks van! dan verwarm je de oven voor op 100 graden celcius. Bak de eiwitsoesjes 2 uur of minder in de oven (afhankelijk van de grootte,ze moeten een beetje hard zijn), laat ze dan even afkoelen (niet in de ijskast) maar gewoon op tafel ofzo.

en dan SMULLEN MAAR!!!

 

Als je er cocos bijvoegt krijg je cocosmacronen. Dip de onderkant na ca 30 minuten bakken in de oven in de chocolade en laat afkoelen. De oven mag iets warmer dan de eiwitsoezen!

Labels:

Trackback van jouw site.

Admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Laat een reactie achter

Contact

Mergelandei
Guus & Vera Lardinois
Keerestraat 3 Eckelrade
06 145 00 373
Eierautomaat atlijd open

Over ons

In 2004 ginge 2 serdelhunj d’r vandoor. Truuk noa ut zuiden en doa beginne mit ein nuu avontuur. Leas hie wiëer wat r toen gebeurde
over ons

nl Dutch
X