Veer ligge dubbel actie

DIKKEDUNNE__flyer_mergellandei__Schermafbeelding 2015-09-03 om 08.52.25De flyer is inmiddels in Sint Geertruid en Eckelrade en onder wat ruitenwissers in verschillenden dorpen gedropt. Dank voor de ontvangst!! Jonge hennen leggen sterke kleine eitjes en oude hennen leggen grotere en minder schaalsterkte eitjes. Allemaal lekker maar omdat ze tijdelijk zijn vinden wij de hennen eitjes specialer!

Omdat we weer jonge hennen hebben wilden we dit feest met jullie delen in de vorm van extra eitjes. Omdat we met de automaat werken bedachten we deze dubbele actie. Graag horen we als jullie dit waarderen ja of nee.

Zoals op de folder is uitgelegd doen de vakken van 10, 20 en 30 eieren mee. Dus nu zitten in dat vak 20, 40 respectievelijk 60 henneneitjes.
Op onze site staan verschillende recepten met uiteraard eieren maar ook om de dag te beginnen met een gekookt eitje is een goed plan. Weinig calorieën, een echte tip wat betreft power! Gelukkig beginnen dit steeds meer instanties in te zien en zijn we niet afhankelijk wat Unilever ons allemaal voorschotelt! Smakelijk en bedankt!!

Powertip 7: Eet eens wat vaker een ei. Eierren zitten namelijk vol Vitamine B12!

Powertip 7: Eet eens wat vaker een ei. Eierren zitten namelijk vol Vitamine B12!

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Reacties (2)

 • Servé

  |

  Vandaag bij de eierautomaat geweest te eckelrade. Bij het zien van de eier-actie lag ik ook dubbel ivm de goedkope prijzen, daar kan geen kip tegen op. Toch maar ff 140 eieren uit de automaat gehaald voor de v bank(en voor ons zelf natuurlijk). Volgende week is er ook nog deze actie en dan weer eieren pinnen. Succes met de nieuwe leghennen, Gr van Servé.

  Reply

Laat een reactie achter

Contact

Mergelandei
Guus, Vera Lardinois
Keerestraat 3 Eckelrade
06 145 00 373 (Vera)
06 387 14 123 (Guus)
Eierautomaat atlijd open

 • Privacy beleid
 • Algemene Leverings en verkoopvoorwaarden
 • Over ons

  In 2004 ginge 2 serdelhunj d’r vandoor. Truuk noa ut zuiden en doa beginne mit ein nuu avontuur. Leas hie wiëer wat r toen gebeurde
  over ons

  nl Dutch
  X