Geen keuken ter wereld zonder een ei!

vond Neff Proef Lokaal plaats bij Peter Smeets keukendesign in Maastricht. Er werd gekookt met Andy McDonald en geproefd van verschillende lokale producten.
De crème de caraque met chocolade van RALPH HAGEN Chocolatier en het roerei met deze temperatuur viel in de smaak! Hier het recept . Maar het roggebrood met roerei was vanwege de hitte het meest populair.

Omdat er geen keuken ter wereld is zonder een ei!
het meest veelzijdige ingrediënt in de keuken!

    • hartig
    • zoet
    • het ei zelf; eiwit stolt bij 67 graden en eigeel bij 80…..zacht gekookt eitje
    • een liaison bereiden met eigeel
    • een bouillon klaren met eiwit
    • gebruikt in verf
    • eivlies tegen brandwonden
    • ontwikkeling medicijn

kortom genoeg mooie redenen voor onze passie

met vriendelijke groet

MergellandEi

Dank aan partners en bezoekers voor deze geslaagde dag! check this voor meer info

Labels:,

Trackback van jouw site.

Admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Laat een reactie achter

Contact

Mergelandei
Guus, Vera Lardinois
Keerestraat 3 Eckelrade
06 145 00 373 (Vera)
06 387 14 123 (Guus)
Eierautomaat atlijd open

  • Privacy beleid
  • Algemene Leverings en verkoopvoorwaarden
  • Over ons

    In 2004 ginge 2 serdelhunj d’r vandoor. Truuk noa ut zuiden en doa beginne mit ein nuu avontuur. Leas hie wiëer wat r toen gebeurde
    over ons

    nl Dutch
    X