Gouvernement kleurt roze

Tijdens de Wereld Eidag, 9 oktober 2015 hebben we als mmmEggies vandaag de provinciehuizen van Maastricht, Drenthe en Gelderland bezocht en eieren uitgedeeld. Ter kennismaking met ons en met ons gezond product.

Wie en wat is een mmmEggie;
Een Nederlandse legpluimveehoudster die zich met passie zij aan zij met andere legpluimveehoudsters inzet om een open, eerlijk verhaal én imago over de houderij en het ei te brengen tot de consument. Dat kan door open dagen te organiseren, een blik in de “keuken” door social media actief te gebruiken, maar ook andere middelen. Wij zijn trots en blij met ons EI, omdat het een kwalitatief hoogwaardig voedingsmiddel dat bijdraagt aan de gezondheid van de mens. Door samen ons te verenigen kunnen we meer!!

Kijk voor meer informatie op www.mmmeggies.nl

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Laat een reactie achter

Contact

Mergelandei
Guus, Vera Lardinois
Keerestraat 3 Eckelrade
06 145 00 373 (Vera)
06 387 14 123 (Guus)
Eierautomaat atlijd open

 • Privacy beleid
 • Algemene Leverings en verkoopvoorwaarden
 • Over ons

  In 2004 ginge 2 serdelhunj d’r vandoor. Truuk noa ut zuiden en doa beginne mit ein nuu avontuur. Leas hie wiëer wat r toen gebeurde
  over ons

  nl Dutch
  X