Race-eitje

Ingrediënten:

  • Wit puntbroodje
  • Sjink of op zijn Hollands; Ham
  • Kaas
  • Gekookt ei
  • paar kruidnagels
  • 1 mini-tomaat
  • vier schijfjes komkommer

Bereiding:

  • Broodje beleggen met sjink/ ham 🙂 en kaas
  • Stukje uit ’t midden van het broodje snijden
  • Gekookt eitje daarin zetten
  • Maak met kruidnagel een gezichtje
  • Doe halve minitomaat op een prikker en zet die op het hoofdje
  • Wielen maken van schijf komkommer
  • Halve mini-tomaal als wieldop.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Laat een reactie achter

Contact

Mergelandei
Guus, Vera Lardinois
Keerestraat 3 Eckelrade
06 145 00 373 (Vera)
06 387 14 123 (Guus)
Eierautomaat atlijd open

  • Privacy beleid
  • Algemene Leverings en verkoopvoorwaarden
  • Over ons

    In 2004 ginge 2 serdelhunj d’r vandoor. Truuk noa ut zuiden en doa beginne mit ein nuu avontuur. Leas hie wiëer wat r toen gebeurde
    over ons

    nl Dutch
    X