12321694_924018314382779_7403390968969192986_n

De roze doos……….en win eieren!!

Hoe kun je nou met een roze doos eieren winnen?? Op N 50 48.803, E 5 46.009 hangt dit roze doosje. De bedoeling is:  Spot een kip op dit punt! Maak een selfie met de kip! Deel op social-media met ‪#‎mergellandei‬ en maak iedere oneven maand kans op een gratis doos (10) vrije uitloop eieren!! Wij zijn zéér benieuwd naar de inzendingen en hopen volgend jaar een super sjiek fotoalbum te mogen maken. Wij zien dit beeld vanuit onze tuin. Wat zien jullie?foto roze doos

Trackback van jouw site.

Admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Reacties (1)

  • De tijd vliegt » MergellandEi

    |

    […] Inmiddels hebben we alweer twee maanden vrije uitloop kippen. Het bevalt ons erg goed. We genieten iedere dag van de kippen. We hebben al eens het hek te laat dichtgedaan en dan is er toch lichtelijke paniek om de dames weer op de juiste plaats te krijgen het zijn er immers geen 10 die buiten lopen maar duizenden die buiten kunnen lopen. 2 maanden geleden begon de zonsondergang rond 20:30. In middels blijven de kippen buiten tot 22:00. Ze weten vanzelf bij zonsondergang hun weg naar de stal. De kraaien bieden de kippen bescherming tegen roofvogels. Je ziet het paar zitten op de foto hieronder. Als  er een roofvogel boven onze kippen vliegen dan jaagt t koppeltje deze uit t ” luchtruim”. Laatst dacht ik vast gelegd  op mijn telefoon echter toch de verkeerde knop (;0() Binnenkort hopen we dat de kipcam live komt zodat u ook kunt genieten van bewegende beelden. In de eier automaat verkopen we de eieren van deze kippen maar ook de eieren van de kippen die de overdekte uitloop hebben.  Tussen de speltselfie met de vrije uitloop kip en maak kans op gratis 10 vrije uitloopkippen zie deze link. […]

    Reply

Laat een reactie achter

Contact

Mergelandei
Guus & Vera Lardinois
Keerestraat 3 Eckelrade
06 145 00 373
Eierautomaat atlijd open

Over ons

In 2004 ginge 2 serdelhunj d’r vandoor. Truuk noa ut zuiden en doa beginne mit ein nuu avontuur. Leas hie wiëer wat r toen gebeurde
over ons

nl Dutch
X